منجیر
نگین سرسبز کجور 
قالب وبلاگ
نويسندگان
چت باکس


مواد لازم برای تهیه ۲۵ تا ۳۰ توپک:
 
* بادام یا گردوی خام – ۲۵۰ گرم
* خرمای خرد شده بدون هسته – ۴ لیوان
* عسل – یک چهارم لیوان
* کمی روغن برای شکل دادن توپک ها
 
طرز تهیه:
* بادام یا گردو را آسیاب کنید و به مدت ۵ الی ۷ دقیقه تفت دهید تا کمی طلایی شود.
* خرما را خرد کنید و هم بزنید تا له شود.
* خرمای له شده را درون ظرف بریزید و نصف بادام تفت داده به آن اضافه کنید.
* عسل را به خرما و بادام اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
* دست های خود را کمی چرب کنید و توپک هایی به اندازه متوسط شکل دهید و در باقی مانده بادام آسیاب شده بغلتانید.
* توپک ها را در ظرف در بسته بچینید و تا زمان مصرف در یخچال قرار دهید.

موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ چهار شنبه 17 خرداد 1391برچسب:, ] [ 12:17 ] [ مدیر وبلاگ ]

مواد لازم
روغن۱۲۵گرم - پودر شکر۲۵۰گرم - عسل۱۰۰گرم - خامه۱۰۰گرم - سفیده تخم مرغ۱عدد - زعفران حل شده به میزان لازم - گردو یا بادام ۳۰۰گرم


طرز تهیه
روغن را با پودر شکر مخلوط کرده و با همزن بزنید تا پوک شود بعد عسل را اضافه کنیدو همچنان با همزن بزنید.سپس خامه را اضافه کنید وهمچنان با همزن بزنید.سفیده را همراه با زعفران بیفزایید ودر اخر گردو را اضافه کنید.سپس کف سینی فر را چرب کنید مواد را داخل کیسه بریزید وانرا به شکل شکوفه داخل سینی بچینید سپس سینی را در فر با درجه حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا بپزد بعد از پخت روی انرا با پودر پسته تزیین کنید


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ چهار شنبه 17 خرداد 1391برچسب:, ] [ 12:16 ] [ مدیر وبلاگ ]

مواد لازم برای کیک :
دارچین ,هل ,میخک ۱/۲قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال و لیمو ۱قاشق سوپخوری
خلال بادام و کشمش ۷۰ گرم از هر کدام
کره و شکر ۲/۳ پیمانه از هر کدام
عسل ۱۲۵ گرم
نمک ۱/۸ قاشق چایخور
تخم مرغ ۳ عدد
جوز هندی و زنجبیل ۱/۴ قاشق چایخوری
آرد ۲ پیمانه
پودر کاکائو ۱ قاشق سوپخوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
شکلات آب شده ۱۰۰ گرم
مغز بادام ,مغزگردو,آلبالوخشک بی نمک مقداری برای تزئین
طرز تهیه :
فر را روی حرات ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید . رندة پوست پرتقال و لیمو و خلال بادام را با کشمش مخلوط کنید . کره را آنقدر با همزن برقی بزنید تا بصورت کرم در بیاید . شکر , عسل , تخم مرغ و نمک را با ان اضافه کنید و با همزن برقی بزنید تا کرم غلیظ بشود. ادویه جات , آرد , پودر کاکائو و بیکینگ پودر را به کرم اضافه کنید و در آخر پوست پرتقال , لیمو , بادام و کشمش را به مواد فوق الذکر اضافه نمائید و با قاشق چوبی یا لیسک مخلوط کنید . سپس خمیر را بر روی یک سینی فر که روی آن کاغذ روغنی انداخته اید , پخش کنید و در طبقه وسط فر به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه قرار دهید تا پخته شود , سپس از فر بیرون آورده بگذراید سرد شود و بعد از خنک شدن بصورت مکعبهای کوچک , لوزی و مکعب مستطیل ببرید .
هر کدام از برش ها را مطابق سلیه خود را شکلات آب شده , بادام , گردو و آلبالو خشک تزئین کنید.


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ چهار شنبه 17 خرداد 1391برچسب:, ] [ 12:13 ] [ مدیر وبلاگ ]

مواد لازم:
عسل=نصف فنجان
موز له شده=۱ عدد
شیر=۱ فنجان
آب آناناس یا پرتقال=نصف فنجان
دارچین=کمی

 

طرزتهیه

همه مواد را در مخلوط کن بریزید تا کاملا یکدست شوند؛سپس میل کنید.



 


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ چهار شنبه 17 خرداد 1391برچسب:آشپزی با عسل, ] [ 12:11 ] [ مدیر وبلاگ ]

شربت سرکه و عسل

از عسل و سرکه ترکیبی درست می کنند که دو برابر عسل و یک برابر سرکه است که اکسی مل نام دارد . بسیار خوشمزه بوده و مصرف طبی دارد .

شربت عسل (عسل محلول در آب )

یک یا دو قاشق غذا خوری را در یک لیوان ولرم مخلوط کرده و بنوشید.

شربت آب لیمو با عسل

یک یا دو قاشق غذا خوری عسل را با یک قاشق چای خوری آب لیمو ترش در یک لیوان آب ولرم مخلوط کرده و پس از سرد شدن بنوشید.

شربت آب پرتقال با عسل

الف: نصف لیوان آب پرتقال و نصف آب نارنگی را با مقداری عسل مخلوط نموده و پس از سرد شدن در یخچال با انداختن تکه های یخ در آنمصرف نمایید.

ب:زرده تخم مرغ را هم زده و با یک لیوان آب پرتقال مخلوط و مقداری عسل م کمی خامه به آن افزوده مصرف نمایید. می توانید از مخلوط کردن آب پرتقال و عسل هم شربت تهیه نمایید.

شربت به لیمو با عسل

نصف لیوان آب سیب را در نصف لیوان پرتقال و قدری عسل مخلوط کرده ودر موقع مصرف یک پرتقال برای تزئین در لیوان می اندازیم.

یک نوشیدنی لذیذ

نصف لیوان آب سرد را با نصف لیوان آب پوره شاه توت مخلوط کنید و مقداری عسل جهت شیرین شدن به آن اضافه کرده ودر آخر مقداری جوز هندی روی آن پاشیده .تکه های یخ در لیوان می اندازید و مصرف می نمایید.

شیر و عسل

عسل به علت داشتن مواد معدنی اگر همراه شیر مصرف شود یک غذای کامل را تشکیل می دهد. بعضی از محققین تا کید می کنند که به مدت ۱۲ هفته می توان به عنوان غذا فقط از شیر وعسل و و یتامین استفاده نمود بدون اینکه در بدن هیچ گونه کمبودی از نظر مواد غذایی پدیدار شود.

مخلوط شیر وعسل از مغذی ترین و شفابخش ترین غذاها بوده و مصرف آن برای همه مخصوصا اطفال بسیار نافع است زیرا سریع الجذب بوده . به آسانی هضم می گردد. چنانچه دو قاشق غذا خوری عسل را در یک لیوان شیر گرم حل نموده و بنوشید یک نوشابه بی نهایت مقوی و دلچسب است.

دکتر hay dakفردی که زندگیش را صرف تحقیق عسل و زنبور عسل نمود مدت سه ماه فقط یک لیوان شیر و ۱۰۰ گرم عسل غذای او بود که بعد از این مدت .به جز مختصری کمبود ویتامین c، کوچکترین آثار و عوارض و ناراحتی در بدنش دیده نمی شد.


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ چهار شنبه 17 خرداد 1391برچسب:, ] [ 12:6 ] [ مدیر وبلاگ ]

استفاده از سموم طبیعی در درمان بعضی امراض از دیر زمان ریشه در فرهنگ و تمدن بشری داشته و در این میان زهر زنبور عسل جایگاه ویژهای دارد. شواهد و قرائن دال بر آن است که بشر در قرون قبل از میلاد با درمان با زهر زنبور آشنا بوده است.بابلی ها و مصری ها و ایرانیان و رومی ها از جمله اقوامی بودند که از زهر زنبور عسل به منظور درمان امراض گوناگون استفاده می کردند. ژرمن ها و اسلاوها در قرون وسطی زهر زنبور عسل را برای درمان نقرس بکار می بردند و گرد خشک شده زنبور عسل را داروی مدر خوبی می دانستند.

امروزه برغم پیشرفتهایی که در کشور های پیشرفته در مورد صنعت پرورش زنبور عسل به طور اعم واستخراج زهر زنبور عسل و استفاده از آن در صنایع دارو سازی به طور اخص صورت گرفته متاسفانه در کشورما ایران علارغم وجود امکانات و آب وهوای مناسب در بعد تحقیقاتی هم مطالب مربوطه هم بسیار کم و سربسته ای می باشند.

بر طبق آخرین اطلاعات موجود هر گرم زهر خشک زنبور عسل در بازارهای جهانی به قیمت ۳۰۰ مارک خرید و فروش می شود.

( معادل قیمت ۶ گرم طلا ) برهمین اساس منطقی به نظر می رسد که سرمایه گذاری در این بخش و به کار گیری نیروهای متخصص می تواند در آینده ای نه چندان دور سود زیادی برای کشور عزیزمان به همراه داشته باشد.

فیزیولوژی دستگاه تولید زهر:

 

۱: سیستم ترشح زهر در زنبور عسل :

این سیستم از یک غدهء کوچک بازی و یک غدهء کوچک اسیدی تشکیل شده است . زهر از این دو غده ترشح شده و به داخل کانالهای زهر جریان می یابند. غدد زهری بسیار پیچیده و منشعب هستند . اجزای سازندهء زهراز سلولهای ترشحی ترشح و توسط کانالهای فرعی به کانال اصلی و ازآنجا به کیسهء زهر هدایت می شوند.

۲: چگونگی تولید زهر و عوامل موثر در آن :

کار غدد زهری در زنبور کارگربلافاصله بعد ازبلوغ شروع شده و حداکثر تولید آن ۲-۳ هفته ادامه می یابد اما ساخته شدن تمامی اجزای زهر در یک زمان انجام نمی شود. همچنین بین مقدار گرده موجود در طبیعت و تولید زهر رابطهء مستقیم وجود دارد به گونه ای معمولا” در فروردین و اردیبهشت تولید زهر افزایش می یابد. و در زنبوران تولید زهر در اثر تحلیل غدد زهری کاهش می یابد .

زنبوران کارگر جوان به محض خروج از جایگاهشان دارای ذخیرهء زهری بوده که به تدریج افزایش می یابد این مقدار معمولا” در دو هفتگی به حداکثر مقدار خود می رسد . یک زنبور کارگر می تواند ۲-۳ میکرولیتر تولید نماید.

Apis Dorsata بیشترین مقدار زهر را نسبت بهApis Mellifira تولید می کند ازهر ۱۰۰۰۰ زنبور ۱ گرم سم خشک بدست می آید. بطور کل غذاهایی که حاوی هیدرات کربن کمتر از مواد آلبومین دار در تولید زهر دخالت دارند.

۳: ساختمان نیش :

در زنبورهای کارگر و ملکه نیش اندام تخمریزی تغییر شکل یافته ای است که بصورت یک اندام دفاعی می تواند از بدن زنبور بیرون بیایید . علاوه بر این نیش ملکه در مکانیسم استقرارمستقیم تخم در داخل حجره ها نقش دارد. نیش بطور کلی از تغییر شکل پوست های حلقه های ۸ و۹ شکمی بوجود می آید.

طول نیش در زنبور عسل mm5-6 بوده که دارای ۱۴-۱۶ دندانه یا خار می باشد که پس از فرورفتن آن به داخل بدن مانع خروجش می شود.

۴: چگونگی نیش زدن :

این عمل در زنبورهای کارگر به ۲ صورت انجام می شود :

حالت (۱) : زنبور به آرامی و بدون عجله نیش خود را به داخل بدن انسان یا حیوان فرو کرد و پس از تزریق زهر آن را به آرامی خارج می کند.

حالت (۲) : زنبور به به سرعت حمله کرده و نیش خود را فرومی کند و در این حالت عموما” با توجه به ساختمان نیش که اره ای شکل می باشد بزر اثر تلاش برای خارج کردن نیش و فرار از خطر نیش به همراه کیسهء زهر و حتی روده هایش از بدن خارج شده و روی بدن موجود باقی می ماند این زنبور بعد از مدت کوتاهی می میرد .

نیش در حالت عادی بطرف شکم جمع شده و در صورت لزوم یک ماهیچهء مخصوص به خارج فرستاده می شود گنجایش کیسهء زهر ۲/۰ – mg 3/0 است . فرو کردن نیش در داخل بدن دشمن توسط حرکات جلو و عقب رفتن و لرزش توام با فشار و بلاخره پمپاژ و خالی کردن زهر در محل گزش می باشد .

نیش همانند کمانی فنرمانند عمل می کند و از دو قسمت راست و چپ تشکیل شده است که حرکات این دو قسمت متقابل بگونه ای است که یک قسمت جلو رفته و قسمت دیگر عقب نشینی می کند . پس از جدا شدن نیش از بدن زنبور عضله هایی که باعث حرکات نیش می گردند باعث ادامه یافتن عمل پمپاز زهر به داخل بدن می شود .


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ چهار شنبه 17 خرداد 1391برچسب:زنبور عسل,منجیر,کجور, ] [ 11:42 ] [ مدیر وبلاگ ]

فروش عسل جنگلهای مازندران

صد در صد طبیعی و خالص

با خاصیت درمانی بسیار بالا

 کندو زنبور عسل

برای کسب اطلاعات جامع درباره خواص عسل و زنبور درمانی به بخش زنبورستان در قسمت موضوعات وب مراجعه فرمایید  


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ پنج شنبه 4 خرداد 1391برچسب:عسل, عسل طبیعی,فروش عسل,منجیر,کجور,مازندران, ] [ 10:59 ] [ مدیر وبلاگ ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به دهکده ییلاقی منجیر خوش آمدید . با ارسال عکس ها, خاطرات,مقالات و اشعار خود پیرامون روستای بکر و دیدنی منجیر ما را در جهت بهتر شدن وبلاگ یاری فرمایید . ایمیل : manjirvillage@yahoo.com
امکانات وب

آمارگیر حرفه ای سایت